Premierea primilor sportivi ieseni in anul 2018

Vineri, 1 februarie, Teatrul Luceafărul a fost gazda unui eveniment organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, care a vizat premierea primilor sportivi ai Iaşului.

Astfel, la categoria Arte Marţiale, între primii 10 sportivi ieşeni s-a clasat şi practicantul clubului Dao, Codruţ Befu, pentru locul I, obţinut la Campionatul European Seniori Echipe – Arme tradiţionale şi pentru locul II de la Campionatul European Seniori Echipe – Luptă.

Alice Calance, practicantă a Clubului Dao Iaşi a primit o diplomă de merit pentru locurile III obţinute la Campionatul European de Seniori, atât la luptă, cât şi la tehnică.

La această gală a fost şi o demonstraţie de Qwan Ki Do, redată în înregistrarea video de mai jos, regăsindu-se începând cu minutul 24:54. Gala a implicat şi omagierea maestrului Fidele Gouandjika (1:28:31), cel care a avut un rol extrem de important în promovarea artelor marţiale (nu doar a Qwan Ki Do-ului) în Iaşi, în Moldova, Giam Su Ovidiu Covaci oferindu-i o diplomă de excelenţă.

You may also like...